Scroll Top

Onze partner VRAC werft aan!

VRAC – Vers un Réseau d’Achat en Commun Bruxelles is een vzw die de toegang tot kwaliteitsvoeding voor iedereen bevordert en de emancipatie van mensen met een beperkt inkomen in Brusselse wijken aanmoedigt door kwaliteitsvolle, biologische en lokale voeding en hygiëneproducten beschikbaar te maken via buurtaankoopgroepen.

Hoe werkt het? De producten worden doorverkocht aan kostprijs, d.w.z. de aankoopprijs bij de producenten, dankzij bulkaankopen, verminderde kosten voor tussenpersonen (korte distributiekanalen) en verminderde onnodige kosten (beperkte verpakking, verkoop zonder marge, enz.).

Via zijn groeperingen moedigt de VRAC lokale initiatieven aan om de kwetsbaarheid van mensen aan te pakken en een andere benadering van consumptie, gezondheid en zelfbeeld voor te stellen. VRAC organiseert ook voedselgerelateerde evenementen in lokale wijken, zoals kookwedstrijden, kookworkshops en bezoeken aan voedselproductielocaties.

Kortom, het is een geweldig, zinvol project dat groeit in Brussel, en we zijn op zoek naar een groepsmedewerker inkoop/logistiek.

Lees hier meer over de vacature en solliciteer!