Scroll Top

Brusselse Kost

Het festival Brusselse Kost vindt dit jaar voor de tweede keer plaats, van 15 tot 25 september 2022; markeer uw kalenders!
De eerste voorlichtings-/organisatievergadering vond afgelopen donderdag 28 april plaats in onze kantoren in CBO. Een twintigtal vertegenwoordigers van verenigingen/projecten waren aanwezig om kennis te maken met de nieuwe opzet van het festival en de activiteiten die door anderen werden voorgesteld. En het programma is veelbelovend!

Het doel van dit festival is activiteiten samen te brengen en zichtbaar te maken die zich inzetten voor een voedsel-, ecologische en sociale transitie in het Brussels Gewest.
Tijdens de vorige editie organiseerden de Buurtkeukens een opleidingssessie tijdens het festival en organiseerde de groep Ca chauffe! een filmdebat waarbij zij een imker uitnodigden om over zijn ervaringen te vertellen.

Ook dit jaar zullen de groepen in het kader van het festival activiteiten kunnen voorstellen. Het programma is in opbouw, we houden u zeer binnenkort op de hoogte van de agenda!